Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
 
 
0  COS (0)
Cosul este gol.
Despre noi

Despre Noi - Triox Catering Cluj

Incepând din anul 2010 Triox Catering vă aduce la birou sau acasă o gamă variată de mâncare gătită, pregatită cu grijă și pasiune de către personalul nostru, în bucataria proprie, pentru dumneavoastră.
 
Livrăm mâncare către firme , școli, instituții de diverse feluri sau pentru evenimente speciale din viața dumneavoastră.  Pe lângă livrarea mesei calde, gama de servicii include și operarea de cantine de întreprindere.
Experiența, respectul față de client, calitatea preparatelor noastre precum și raportul calitate/preț, sunt doar câteva dintre criteriile care ne recomandă cu succes, ca potențial partener în domeniul serviciilor de catering Cluj.
 
Toate produsele sunt realizate din  materie primă de cea mai bună calitate, de la producători certificați, fără a utiliza conservanți, stabilizatori sau alte substanțe de adaos

 

Meniu Bogat și Variat - Servicii de Catering Cluj

Meniul este deosebit de bogat și variat, fiind conceput grupat, pe cele 5 zile lucratoare, el repetându-se o dată la 4 săptămâni.
 
Experiența, respectul față de client, calitatea preparatelor noastre precum și raportul excepțional calitate/preț, sunt doar câteva dintre criteriile care ne recomandă cu succes, ca potențial partener în domeniul serviciilor de catering Cluj.
 
Livrarea comenziilor se face prin Fel Bun Prod SRL.
 Copyright © Triox Catering 2017 | 
Despre Noi – Triox Catering