Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
 
 
0  COS (0)
Cosul este gol.
Articole » Idei » Avantajele cantinelor de intreprindere

Avantajele cantinelor de intreprindere

Este bine cunoscut faptul ca atunci cand lucram nu oferim mare importanta ordinii meselor si calitatii alimentelor pe care le consumam, de cele mai multe ori apelam la mancarea de tip fast-food sau la produsele de patiserie.
Este important sa avem o alimentatie echilibrata, bazata de preparate sanatoase care sa ne ofere aportul de energie necesar pentru a lucra cu spor. Angajatorul are datoria de a asigura angajatiilor un timp rezonabil alocat mesei. O firma poate apela cu usurinta la servicii de catering, mai exact pot opta pentru cantina de intreprindere care sa asigure zilnic meniuri si un bufet suedez.
Un prim avantaj este pozitionarea cantinei. Aceasta poate fi amplasata in cladirea companiei iar in acest mod angajatii au acces rapid si facil la cantina fara a iesi din sediu. In acest mod timpul pauzei este folosit corespunzator fara a se mai deplasa la diverse restaurante, toata operatiunea fiind eficienta.
Printre avantaje se enumera si faptul ca angajatii vor lua masa impreuna ca un colectiv iar relatiile interpesonale se vor imbunatati deoarece vor petrece zilnic timp impreuna. Pentru reusita muncii in echipa este vital sa existe relatii bune interpersonale iar in acest mod proiectele firmei vor avea succes.
Un ultim avantaj ar fi faptul ca angajatii vor economisi bani iar compania va beneficia in urma satisfactiei angajatiilor, care vor fi multumiti si vor lucra cu mai multa placere.
Alegerea firmei care sa se ocupe de acest serviciu poate fi dificila. Noi va oferim servicii de catering Cluj-Napoca la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea produselor si a preparatelor.

Copyright © Triox Catering 2017 | 
Avantajele cantinelor de intreprindere